Slider 1Slider 2Slider 3Slider 4Slider 5

O nama

Nedaleko od ulcinjskog starog grada usukani u jedinstveni ambijent poznatog naselja Meterizi nalaze se luksuzni apartmani Tati. Meterizi poznati po tome sto nude jedinstvene uslove za odmor cini apartmane Tati idealnim izborom za sve ljubitelje istinskog odmora.

Blizina samog grada i svih sadrzaja koje grad donosi, ali i izolovanost od svakodnevne buke i guzve jos jedan je od mnogobrojnih razloga zasto su apartmani Tati pravi izbor za vas odmor. Najbliza plaza se nalazi na samo 10 minuta lagane setnje, a 5 minuta vise ce vam trebati da stignete do ulcinjskog starog grada i male plaze.

Apartmani Tati su poceli su sa radom 2006 godine. Kapacitet objekta je 30 lezaja raspodjeljenih u 9 apartmana. Svaki apartman je luksuzno opremljen i posjeduje klimu, tv, sat-tv, funkcionalnu mini kuhinju sa kompletnim priborom , wc-kupatilo kao i terasu.

u sklopo objekta nalazi se ekskluzivni restoran samo za goste objekta koji nudi tradicionalna jela i doručak vrhunski u bazi švetskog stola i po naružbi gosta,terasa nova na samom vrtu objekta čini naš objekat vrhunski sa najbolim pogledom na grad i more koji opušta dušu za nezaboravan odmor u našem objektu.

Posedujemo u sklopu objekta privatni parking obezbeđen video nadzorom

U sve navedeno se mozete uvjeriti posjetom galeriji fotografija. Nadamo se da smo vam barem malo priblizili nasu ponudu. Za sve dodatne informacije mozete nam se obratiti putem telefona ili mailom.

Našu ponudu možete pogledati i na ...

Feacebok profilu.Apartments Tati

Instagram profilu.Apartments Tati

info tel +38269419411 Viber  WhatsApp  dostupni

 

Apartmani

Apartmani Tati su poceli su sa radom 2006 godine. Kapacitet objekta je 25 lezaja raspodjeljenih u 7 apartmana. Svaki apartman je luksuzno opremljen i posjeduje klimu, tv, sat-tv, funkcionalnu mini kuhinju, wc-kupatilo kao i terasu.

U sve navedeno se mozete uvjeriti posjetom galeriji fotografija. Nadamo se da smo vam barem malo priblizili nasu ponudu. Za sve dodatne informacije mozete nam se obratiti putem telefona ili mailom.

 

Apartmani

Galerija

Ulcinj

Crna Gora

Olives Garden

Weather Forecast | Weather Maps | Weather Radar | Hurricane Center