Slider 1Slider 2Slider 3Slider 4Slider 5

Olives Garden-home

Apartmani Olives Garden nalaze se u Ulcinju, na 2,2 km od Starog grada Ulcinja. Velika plaža udaljena je 7 km. U sklopu objekta dostupni su besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište.

Pojedine jedinice obuhvaćaju prostor za sjedenje i/ili terasu. Sve jedinice imaju kuhinju s hladnjakom i pločom za kuhanje. Svaka jedinica sadrži vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Gostima je na raspolaganju posteljina.

Apartmani Olives Garden također imaju opremu za roštilj.

Gosti u objektu mogu unajmiti automobil, a u okolici mogu uživati u ronjenju s bocom i ribolovu. Zračna luka Podgorica udaljena je 47 km.

Ovaj je objekt također ocijenjen za najbolju vrijednost za novac u Ulcinju! Gosti ostvaruju veću vrijednost za novac u odnosu na druge objekte u ovom gradu.

 

Apartmani

Apartmani Tati su poceli su sa radom 2006 godine. Kapacitet objekta je 25 lezaja raspodjeljenih u 7 apartmana. Svaki apartman je luksuzno opremljen i posjeduje klimu, tv, sat-tv, funkcionalnu mini kuhinju, wc-kupatilo kao i terasu.

U sve navedeno se mozete uvjeriti posjetom galeriji fotografija. Nadamo se da smo vam barem malo priblizili nasu ponudu. Za sve dodatne informacije mozete nam se obratiti putem telefona ili mailom.

 

Apartmani

Galerija

Ulcinj

Crna Gora

Olives Garden

Weather Forecast | Weather Maps | Weather Radar | Hurricane Center